Monday, 29 September 2014

WEDGES dan CMD

Apa kaitan wedges dan cmd yer????...hehhehehe
Apa lak CMD tu...bukan CDM yer...nanti ada yg mengamuk lak...

OK2...saya bagitau satu-satu...
Wedges nie pon bukan kentang goreng mcm kat kfc tu....ianya ialah....



cantikk kann..bila pakai rasa confident jee masa jalan...

CMD - ( Concentrated Mineral Drops )

Arrrr nie pon mesti ramai yg belum pernah dengarkan...disini saya nak bagitau dulu apa tu CMD yang bukan CDM....hehehehe...


Banyak kebaikan CMD nie...

Lagi kebaikan CMD...

Saya dah gunakan CMD sekitar 3 bulan (sebulan on off)....so yang full dua bulan laaa..tapi sekarang hari-hari saya gunakan CMD setelah tahu banyak kebaikan untuk diri saya.

Saya nak kongsikan pengalaman saya sendiri menggunakan CMD...
Saya mula guna CMD ketika awal puasa..dua hari guna CMD, bila kat office saya tak menggantuk langsung walaupun sebelum tu setiap jam 10 pagi memang ngantuk giler...dan adakalanya saya tertidur...( gilerkann..nasib baik boss bukan jenis masuk office selalu) time tu awal puasa..

Setelah amalkan CMD tu saya langsung tak rasa mengantuk..kawan satu office pon tegur...saya rasa tenaga untuk sepanjang hari..apa yang saya buat masa tu cuma minum air masak masa sahur dengan 15-20 titis CMD...

Lagi kesan lain yang saya rasa sendiri ialah..tumit kaki tak rasa sakit bila jalan jauh dan waktu bangun pagi ( rasa sakit sebab banyak toksik dlm badan )..Ketika shopping untuk hari raya saya beli sepasang WEDGES macam kat gambar atas tu laa lebih kurang...tapi kaler coklat cair..husband saya cakap beli kasut tu bukan boleh jalan-jalan jauh...saya senyum jee...saya kata buat jalan-jalan masa raya jee..oklahkan...masa raya bukan jalan-jalan satu shopping complex pon..hehhehehe
Esok harinya saya terpaksa pakai WEDGES tu sebab kasut untuk pergi kerja dah rosak...sepanjang hari guna kasut tu rasa ok jeee..petang pegi giant shopping barang dapur pon ok jeee...pelikkk
Langsung tak der rasa sakit tumit....so dari hari tu sampai sekarang saya pakai WEDGES....
Mungkin sebab asid dalam badan saya dah dineutralkan oleh CMD sebab ia adalah alkali. Sekarang kalau ajak saya pusing keliling shopping complex pon ok ajeee...
Penyakit yang ikut saya bertahun-tahun yang setiap bulan akan menyakitkan perut saya ( SENGGUGUT ) pun berlalu macam tu jee...ohh..seronok sangat....
Berat badan pon dah mula berkurangan sejak saya amalkan pemakanan sihat beserta CMD...
Alhamdulilah saya dapat manfaat dari penggunaan CMD...

Sebenarnya banyak lagi testimoni yang saya akan kongsikan...
Tapi next entri ok..

Kalau berminat nak cuba CMD nie boleh call/wassap/pm saya
019-7366810














11 comments:

  1. say no to wedges! hehehe.. nanti sakit kaki.. hehe.. hi awk, kalau rajin singgah singgah la rumah kite. hjehehe.. btw da follow.

    http://omeybulat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. bagus ni...sbb selalu mengantuk bila mengadap lappy ni..haha

    ReplyDelete
  3. wedges bg sy x sesuai sbb sy tinggi. hehe

    jmput join segmen sy:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-happy-birthday-miss-balqis.html

    ReplyDelete
  4. Cik Balqis nie wedges tuk org rendah cam saya laaa...hehehhehe

    ReplyDelete
  5. laaa masa baca tajuk mati2 yus ingat wedges kfc tu rupanya kasut wedges.
    hahaha buat malu je yus ni.

    ReplyDelete
  6. done follow sini...jemputlah join giveaway souvenirs dari PARIS kite, kalau belum join lagi...ade 20 keychain Eiffel tower untuk di menangi... :D

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. hehehhehe..dengar WEDGES jee ingat KFC erkkk...

    ReplyDelete
  8. perkongsian yang menarik...

    btw done follow u, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete